Dessens Vlaardingen

AKVASTABIL MARK II 130

Akva Stabil

Mark II - design, kwaliteit en functionaliteit
MARK II kit bestaat uit de sensationele lamp Effect Light MARK II aquarium en MARK II de meubels in 5 verschillende maten en verschillende kleuren.

Design, kwaliteit en functionaliteit belooft hier de ervaring van planten, vissen en aquarium tot een ongekend niveau.

Het was niets minder dan de ambitie om een ​​nieuwe standaard in aquaristiek, die ooit de basis gelegd voor de ontwikkeling van de Effect-Line reeks. En dankzij een intense inspanning en een sterke ontwikkeling team is erin geslaagd! Zo Effect verlichtingsarmaturen tot 3 keer meer licht in het aquarium dan andere traditionele verlichting. Door MARK II aquarium, hebben we daarom behouden deze unieke armatuur en gewoon doorgaan om vooruitgang te boeken in de richting van een meer stijlvolle aquarium en meubels. Aluminium is altijd al een van onze preferred materialen. Zo hebben we uitgebreid dit materiaal als steunpunt bij het ontwerpen van de MARK II aquarium. In tegenstelling tot de oudere generaties aquaria hebben we de verticale profielen van aquaria verwijderd en in plaats daarvan het glas laten polijsten. Het aquarium grote rubberen hoeken en uitgesproken siliconenvoegen biedt een solide en indrukwekkende indruk dat, in combinatie met glas dat gemiddeld 50% dikker is dan normaal, straalt een zeer hoge en solide kwaliteit - in lijn met de moderne Deense design.

 

MARK II aquarium komt in 5 maten en in twee kleuren. U kunt kiezen tussen zwart of zilver geanodiseerd aquarium en lichtkap.

MARK II is verkrijgbaar in een speciale exclusieve versie voor zeewateraquaria en zoetwater aquaria met een grote filter.

Afmetingen
130 x 50 x 55cm
Inhoud
360 liter
Prijs
1078,00
OOK ZONDER MEUBEL LEVERBAAR E.V.T OOK LEVERBAAR MET EEN DIMBARE LICHTKAP! WORTELNOOT KLEUR HEEFT EEN MEERPRIJS
Terug naar het overzicht
AKVASTABIL MARK II 130