Dessens Vlaardingen

DIAMOND AQUARIUMS

Maatwerk Aquariums

Diamond Aquariums kenmerken zich door onze specialisatie in maatwerk. Wij streven naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit maatwerk aquaria, welke met grote zorg door onze zeer ervaren specialisten worden geproduceerd. Diamond Aquariums is onderdeel van Aquaja BV, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het produceren van winkelinrichting met als hoofdproduct dierenverblijven. Vanuit deze ervaring is Diamond Aquariums ontstaan.

 

"Kwaliteit, elegantie én design"

- Diamond Aquariums -


In nauwe samenwerking met de beste aquariumspeciaalzaken, uw dealer, werken onze specialisten aan één doel: uw droom aquarium. Elk aquarium is uniek en op uw wensen en behoeften afgestemd. U bepaalt de uitstraling en de techniek van uw aquarium, van filtratie en licht tot kleursamenstelling en gebruikte materialen. Ook voor zeewater aquariums bent u bij Diamond Aquariums aan het juiste adres.

In ons streven naar hoogwaardige aquaria staan bij Diamond Aquariums 3 kenmerken centraal: kwaliteit, elegantie en design. Bij ons bent u, dankzij onze specialisten en onze nauwkeurig geselecteerde dealers, verzekerd van kwaliteit. Het ontwerp van het aquaria kunt u zelf aanleveren of u kunt in ons portfolio inspiratie opdoen. Verder zijn wij voortdurend bezig met innovatie en productontwikkelingen. Zo hebben wij unieke, op maat gemaakt kwallenaquariums in ons assortiment en kunt u bij ons ook terecht voor wandaquariums. U bent bij ons verzekerd van een uniek levend schilderij.

Naast aquaria voor de particuliere markt hebben wij ook ervaring met speciale projecten voor kantoren, horeca en zorginstellingen. Een Diamond Aquarium is de perfecte aanvulling op uw situatie.

 

ALLE AQUARIUMS KUNNEN IN VRIJWEL ALLE MATEN EN MODELEN OPMAAT WORDEN GEMAAKT VOOR U!

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN?

Afmetingen
30cm tot 500cm
Terug naar het overzicht
DIAMOND AQUARIUMS